Rennen met de zaak

Ben je manager of directeur en je ziet het zitten om met je collega's meer kennis en ervaring op te doen over gezonder leven? Bij WeAreRunners.nl vind je die kennis en is een aanbod op maat mogelijk. Lees en denk even mee.

 

1. Trainen voor een wedstrijd?

Denk je aan samen met je collega's trainen voor een wedstrijd? Bijvoorbeeld de 10 kilometer bij een van de hardloopevenementen in Leiden, Den Haag en omgeving. Het is altijd super motiverend om samen naar een wedstrijd toe te werken. We kunnen er echt een team van maken en dat is net wat je wilt voor je bedrijf.

 

2. Introductie hardlopen in 10 weken

Iedere week een nieuwe les leren? Samen die kennis opdoen, samen hardlopen en als team werken aan gezond leven? Kom maar op. Kijk naar het introductieprogramma Leren  hardlopen in 10 weken van WeAreRunners.nl. Dat kunnen we ook op locatie, bij jouw bedrijf geven. Bij voorkeur op de dinsdag of woensdag maar andere afspraken op maat zijn mogelijk.

 

3. Gezond op de werkvloer

Hardlopen, conditie opbouwen en als een team trainen dat kan met WeAreRunners.nl. Wil je als manager niet het competitieve van een wedstrijd benadrukken maar juist het perspectief van gezond leven en stress loslaten? Daar kan WeAreRunners.nl een programma op maat voor samenstellen. Er is ruim kennis voorhanden om spanning en stress aan te pakken.

 

4. Spreker

Er zijn heel veel overeenkomsten tussen het coachen en trainen van hardlopers en management op de werkvloer. Welke lessen kun je halen uit training- en coachingsprogramma's voor hardlopers als management? Nodig WeAreRunners.nl uit als spreker. Een presentatie op maat, afgestemd op het bedrijf en de sector is mogelijk.


Aanmelden?

Welke van de 4 opties past bij jouw bedrijf en collega's? Neem contact op voor meer informatie en afstemming. Bel naar:

06 51847971

Of stuur een mail met in de onderwerpregel 'Zakelijk aanbod WeAreRunners.nl naar gerlings10@live.nl


Populaire posts