Run & Relax?

Wikimedia commons

Hoe word je een sterke gezonde hardloper? Ten eerste, je blijft trainen. Dan neemt de conditie toe, of je houdt die in stand. Bovenal win je door lekker inspannen maar ook ontspannen. Relax. Mentaal helpt dat je ook. De beste hardlopers kunnen focus vasthouden maar ook loslaten. Ook Relax. Goed ontspannen en hardlopen gaan perfect samen.

Is Relax dan ook langzaam?
Ik kreeg de reactie of je dan met de visie van Run & Relax hardlooptrainingen maakt die heel langzaam zijn. Nee. Het zijn trainingen waar je veel van opsteekt over techniek, over hoe je lichaam werkt. Ondertussen ontdek je tussen al dat trainen ook meer over jezelf. Relax heeft vooral te maken met veel oefeningen waardoor je ontspant. Dat is heel fijn na 5 of 6 kilometer hardlopen.

Weldadig
Het voelt weldadig om na een training af te sluiten met ontspanning. Hardlopen is in ieder geval een fysieke stress. Je mag daarom zeker de relax-factor na die kilometers niet vergeten. Het is ook gewoon fijn om goed te rekken, strekken en met ademhalingsoefeningen weer terug te keren naar een normaal ritme.

Niet soft maar stevige balans
Relax heeft niets te maken met soft maar alles met een goede balans. Tot snel bij een van de We Are Runners trainingen in Voorschoten.

Naar: We Are Runners de trainingen Kom hardlopen in Voorschoten!
Naar: Over We Are Runners
Naar: Hardlopen & Management workshops

Populaire posts