Amsterdam fraaie flagship winkel voor sporters rijker


Denk je bij sportkleding aan Nike, Puma, ASICS of New Balance? De laatste jaren heeft, best een prestatie op zich, het Amerikaanse Under Armour zijn plek veroverd. Dat merk opent in Amsterdam een eigen Brand House. Het moet hun mooiste winkel in Europa worden.

De innovatieve nieuwe winkel wordt in de Kalverstraat in Amsterdam geopend, de belangrijkste en drukste winkelbestemming in de stad. Het Brand House focust op alle geavanceerde producten en designs van het merk. Daarbij belooft het merk dat je een mooie winkelervaring meemaakt. Overigens zonder te vertellen hoe dat zal zijn.

Ook hardlopen
In de winkel zijn heren-, dames-, kinderkleding en -schoenen verkrijgbaar, plus accessoires verdeeld over verschillende categorie├źn, waaronder training, hardlopen, golf en voetbal. Dankzij goed opgeleide en gespecialiseerde productexperts, die klanten van individueel advies kunnen voorzien dat is afgestemd op hun trainingsprogramma, zal het Brand House functioneren als de meest prominente winkel van Under Armour in Europa.

1.000 vierkante meter
De winkel wordt gerealiseerd in een pand uit 1903. Met bijna 1.000 vierkante meter aan interactieve winkelruimte zorgt het Brand House voor een complete merkbeleving, waarbij het inspirerende verhaal van Under Armour wordt verteld via informatieve digitale schermen.

Hoofdkantoor in Amsterdam
“De opening van deze flagship-winkel in Amsterdam is een echte mijlpaal voor Under Armour”, aldus Chris Bate, Managing Director Europa. “Niet alleen is deze winkel gevestigd in dezelfde stad als ons Europese hoofdkantoor, het Brand House bevindt zich ook in het drukste winkelgebied van Nederland waar het onze klanten een superieure winkelervaring biedt in onze missie om alle sporters beter te laten presteren.”

Deze truc van Europees hoofdkantoor en grote winkel in Amsterdam werd eerder gedaan door ASICS. Hun hoofdkantoor staat in Hoofddorp. De ASICS-winkel is gevestigd aan de Stadhouderskade 23 a-b. Voor het Under Armour Brand House is nog geen openingsdatum vastgesteld.

Under Armour maakte twee jaar geleden de onderstaande inspirerende film ‘why we run’. Ja, waarom loop je eigenlijk hard?


Foto: Under Armour

Populaire posts